OruxMaps
Visit the new forum: <a href="http://www.oruxmaps.com/foro">OruxMaps</a>

can't seem to parse a second layer

Go down

can't seem to parse a second layer Empty can't seem to parse a second layer

Post  sklein on Thu Mar 01, 2012 9:19 pm

Hi,
I have a source map site that I use.
there are 2 layers there.
I managed to configure the 1st layer with no issue.
I can't seem to get the 2nd one, what am I missing?
Here is the URL:
http://x.com/services/ajax.php?actions=gettile&rand=27164&z=11&y=839&x=1223&type=png&showpublicpoints=true&shvilim=true&copyrighted=true
http://x.com/services/ajax.php?actions=gettile&rand=27164&z=11&y=839&x=1222&type=png&showpublicpoints=true&shvilim=true&copyrighted=true

This is the XML I created:
<customMapSource>
<name>Custom points</name>
<minZoom>7</minZoom>
<maxZoom>15</maxZoom>
<tileType>png</tileType>
<tileUpdate>None</tileUpdate>
<url>http://x.com/services/ajax.php?actions=gettile&rand=74944&z={$z}&y={$y}&x={$x}&type=png&showpublicpoints=true&shvilim=true&copyrighted=true</url>
</customMapSource>

Thanks!

sklein

Cantidad de envíos : 6
Fecha de inscripción : 2012-03-01

Back to top Go down

can't seem to parse a second layer Empty Re: can't seem to parse a second layer

Post  orux on Fri Mar 02, 2012 4:43 pm

sklein wrote:Hi,
I have a source map site that I use.
there are 2 layers there.
I managed to configure the 1st layer with no issue.
I can't seem to get the 2nd one, what am I missing?
Here is the URL:
http://x.com/services/ajax.php?actions=gettile&rand=27164&z=11&y=839&x=1223&type=png&showpublicpoints=true&shvilim=true&copyrighted=true
http://x.com/services/ajax.php?actions=gettile&rand=27164&z=11&y=839&x=1222&type=png&showpublicpoints=true&shvilim=true&copyrighted=true

This is the XML I created:
<customMapSource>
<name>Custom points</name>
<minZoom>7</minZoom>
<maxZoom>15</maxZoom>
<tileType>png</tileType>
<tileUpdate>None</tileUpdate>
<url>http://x.com/services/ajax.php?actions=gettile&rand=74944&z={$z}&y={$y}&x={$x}&type=png&showpublicpoints=true&shvilim=true&copyrighted=true</url>
</customMapSource>

Thanks!

Hi,

Are you talking about MOBAC?

orux





_________________
Ahora puedes contribuir:--> DONACIÓN
Now you can contribute:--> DONATE
orux
orux

Cantidad de envíos : 3946
Fecha de inscripción : 2009-07-06

Back to top Go down

can't seem to parse a second layer Empty Re: can't seem to parse a second layer

Post  sklein on Sun Mar 04, 2012 1:43 pm

I tried both MOBAC and defining it as an online map for Orux.
Both time I managed to create the 1st layer and use it.
The link there is in the following format:
http://x.com/tiles/I50_0908_4by3_copyrighted/Z14/6710/9781.png
and it worked fine.

with the
http://x.com/services/ajax.php?actions=gettile&rand=27164&z=11&y=839&x=1223&type=png&showpublicpoints=true&shvilim=true&copyrighted=true
http://x.com/services/ajax.php?actions=gettile&rand=27164&z=11&y=839&x=1222&type=png&showpublicpoints=true&shvilim=true&copyrighted=true

I seem to have problems as I get an error regarding the Rand number...

Thanks,
Saar

sklein

Cantidad de envíos : 6
Fecha de inscripción : 2012-03-01

Back to top Go down

can't seem to parse a second layer Empty Re: can't seem to parse a second layer

Post  sklein on Tue Mar 06, 2012 8:20 am

orux wrote:
sklein wrote:Hi,
I have a source map site that I use.
there are 2 layers there.
I managed to configure the 1st layer with no issue.
I can't seem to get the 2nd one, what am I missing?
Here is the URL:
http://x.com/services/ajax.php?actions=gettile&rand=27164&z=11&y=839&x=1223&type=png&showpublicpoints=true&shvilim=true&copyrighted=true
http://x.com/services/ajax.php?actions=gettile&rand=27164&z=11&y=839&x=1222&type=png&showpublicpoints=true&shvilim=true&copyrighted=true

This is the XML I created:
<customMapSource>
<name>Custom points</name>
<minZoom>7</minZoom>
<maxZoom>15</maxZoom>
<tileType>png</tileType>
<tileUpdate>None</tileUpdate>
<url>http://x.com/services/ajax.php?actions=gettile&rand=74944&z={$z}&y={$y}&x={$x}&type=png&showpublicpoints=true&shvilim=true&copyrighted=true</url>
</customMapSource>

Thanks!

Hi,

Are you talking about MOBAC?

orux




Sorry, see my reply below


Sםררט

sklein

Cantidad de envíos : 6
Fecha de inscripción : 2012-03-01

Back to top Go down

can't seem to parse a second layer Empty Re: can't seem to parse a second layer

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum